Tristan Dekker verkiest VVV boven aanbieding Emmen

Tristan Dekker. © Pro Shots -Niels Boersema

Tristan Dekker blijft bij VVV. De rechtsback heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd. De Hagenaar had ook een aanbieding van het eveneens naar de eerste divisie gedegradeerde FC Emmen op zak.

Qasim Hakim

VVV heeft de slag nu dus weten te winnen van Emmen dat eerder wel Peter van Ooijen contracteerde die ook met de Koelclub sprak over een vernieuwde samenwerking. Van Ooijen speelde tussen 2018 en 2020 in Venlo. Met het opnieuw contracteren van Dekker speelt VVV in op een mogelijk vertrek van vleugelverdediger Tobias Pachonik. Hij zou volgens Duitse media in de belangstelling staan van Arminia Bielefeld en Mainz’05.

VVV’s manager voetbalzaken Stan Valckx geeft echter te kennen dat deze clubs zich (nog) niet hebben gemeld voor Pachonik. VVV is verder bezig met de overgang van Kees de Boer naar De Koel. Jos Luhukay is een groot voorstander van de komst van de middenvelder die afgelopen vrijdag besloot om te vertrekken bij ADO Den Haag.

Lees ook: VVV: Veel vraagtekens in Venlo

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws