Aangeboden door Gemeente Voerendaal

Een festival om energie van te krijgen!


 

Op zaterdag 2 oktober organiseert gemeente Voerendaal een Duurzaamheidsfestival. Een gezellig laagdrempelig festival tussen 11.00 en 17.00 uur rond de vijvers bij Furenthela in Voerendaal. Het thema is duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. Een festival met informatiestandjes, activiteiten voor jong en oud, een muzikaal programma en veel informatie. Duurzame voorbeelden van inwoners, gemeente en ondernemers, met onder andere informatie over zonnepanelen, oplaadpunten, voedsel, afval, energie opwekken, streekproducten, water, een ideeën box met mooie prijzen, ecars/ebikes en educatie. Met andere woorden, een festival om energie van te krijgen!

Gemeente Voerendaal

Wethouder Ruud Braun: “Samen sterk voor een duurzame omgeving, een duurzaam Voerendaal en daarmee een fijne en leefbare, groene omgeving. U doet toch ook mee?”

Meedoen kan op allerlei manieren, voor jong en oud!

Neem het op tegen andere kernen en doe mee aan de sprokkelrace. Meld u aan, in groepjes of apart, en haal tussen 11.00-15.30 uur zoveel mogelijk zwerfvuil op. Om 16.00 uur worden de zakken met afval geteld en de prijswinnaar bekend gemaakt. Voor ‘sprokkel’ benodigdheden wordt gezorgd. Voerendaal samen schoon!

• Graag laten we tijdens het festival ook jeugdige duurzame ideeën zien! Heb jij een super duurzaam idee of misschien al een uitgevoerde actie, laat van je horen! Er zijn leuke prijzen te winnen.

• Wilt u een standje tijdens het festival om uw idee te laten zien of om informatie te geven? Dat kan voor 25 euro excl btw per standplaats. Let op: u moet dus zelf voor een stand of tafel zorgen. Wij reserveren alleen de plek.

Op onze website, onder het kopje Projecten en Initiatieven staat ons online magazine met een verzameling interviews, een ideeën box, duurzame voorbeelden van inwoners, gemeente en ondernemers en nog veel meer. Laat u inspireren!

Meer informatie en aanmelden kan via info@euregiobizz.tv.


De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger

Gemeente Voerendaal

https://www.voerendaal.nl/

“Voerendaal, het beste bewaarde geheim van Limburg”. Voerendaal, een kleine, maar actieve gemeente met veel dynamiek waar bewoners trots op zijn. Een gemeente waar we zorg hebben voor elkaar en we welzijn en veiligheid voorop zetten.”

Meer van Gemeente Voerendaal

Meest gelezen