Priklocaties in Venray en Weert sluiten, testlocatie Nederweert heropent

 

 © Hollandse Hoogte / ANP

Venray/Weert -

De priklocaties in Venray en Weert voor de coronavaccinaties gaan volgende maand sluiten. Bewoners die nog een prik moeten krijgen, zijn dan aangewezen op Roermond en/of Venlo.

Pieternel Kellenaers

De locatie aan De Voorde 40 in Venray is vanaf 9 augustus niet meer in gebruik voor het zetten van coronavaccins; de Poort van Limburg in Weert gaat 16 augustus als priklocatie dicht. „Tegen die tijd zijn de meeste mensen gevaccineerd en voor de mensen die nog een prik moeten krijgen, is de reisafstand behapbaar met hooguit 20 minuten”, laat een woordvoerder van de GGD weten.

Lees ook: Vaccinatielocatie Venray gaat maandag open; Roermond volgt wanneer er meer vaccins zijn

Voor de afname van de coronatests gaat vrijdag de testlocatie aan De Bengele in Nederweert weer open. Van 9.00 tot 13.00 uur kunnen mensen hier terecht. Reden voor de heropening zijn de oplopende besmettingscijfers en de behoefte van bewoners van Weert en Nederweert aan een testlocatie in de buurt. Hiervoor moesten mensen sinds 1 juli naar Roermond uitwijken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten