Joes van Geijn als enige Limburgse tennisser nog in de race bij Aope Zittesje

Renée van Bommel haalde vorige week in Landgraaf nog de finale, maar werd in Sittard al in de tweede ronde uitgeschakeld. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

In het Aope Zittesje 3 sterren Nationaal Ranglijst toernooi in Sittard zijn bijna alle Limburgers in het hoofdtoernooi al uitgeschakeld.

Bij de mannen is er geen enkele provinciegenoot meer over. Quin Verstegen uit Baarlo en Sil Hollemans (Landgraaf) moesten in hun partij opgeven. Rob Grootjans uit Voerendaal redde het niet in de eerste ronde. Jip van Assendelft uit Nederweert bereikte de tweede ronde wel, maar verloor daarin van de als vierde geplaatste Amadatus Admiraal.

Bij de vrouwen is de Maasbrachtse Joes van Geijn de enige Limburgse die de kwartfinale haalde. Daarin treft ze de als vijfde geplaatste Sophie Schouten. De als zevende geplaatste Renée van Bommel uit Meerssen overleefde de eerste ronde, maar was daarna kansloos tegen de ongeplaatste Isis van den Broek: 6-1 6-0. Voor Savannah Sendar (Horn), Rosil Hesen (Horst) en Nicole Boots (Venray) eindigde het evenement in Sittard in de eerste ronde.

Door redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen