Wim Roeffen met vier nummers in finale liedjesavond Jocus

Gijs Engels en Jules Fransman tijdens de voorselectie. Afbeelding: FotoKino Linders

Onder de elf finalisten van de Opus Jocus Leedjeaovend bevinden zich veel ervaren rotten, maar ook enkele debutanten. Schrijver Wim Roeffen is met vier liedjes van de partij.

De deelnemers die op de voorselectie uit 33 inzendingen werden gekozen, zijn Bart Mulder, Peer Coopmans, Rob van den Kroonenberg en Gijs Wolters met ‘Blaere’, Gijs Engels en Jules Fransman met ‘Dét is veur ôs pas vastelaovend’, Gijs Engels, Jules Fransman, Willy Billekens en Bart Janssen met ‘Dreej daag op riej’, Jeroen van den Ham met ‘Kin neet nao hoés’, Joep Bindels, Paul van Steenkiste, Paul Klaassens en Jan Derijk met ‘Dao kump Sjakie haer’, Julia Beurskens met ‘Mien veurgeveul’, Karen van Hoften en Ken Vaessen met ‘Döbbel doon’, Kim Boots met ‘Allein Venaovend’, Loek Heunen, Marco Gielens, Etienne Snel en Bart Ebus met ‘Nog eine letste’, Marlie Hanraths, Jacqueline Derikx, Erik Erprath en Gerard Vonk met ‘Miene Kenarie’ en Rik Janssen en Stan Dekkers met ‘Dit is gans niej veur mich’.

Wim Roeffen schreef voor vier nummers de muziek, Hay Geritz zit met drie liedjes in de finale op zaterdag 9 oktober in de Maaspoort.

Door Marcel van Lier

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen

Gemeenteberichten