EP:Tummers is een jong familiebedrijf sinds 1923 met 7 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst en Weert – de grootste vak speciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica.

Consumenten Elektronica

www.eptummers.nl/zakelijk
Solvayweg 4a
6049 CP
Roermond (hoofdkantoor)


De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger.

Informeer, entertain of verwelkom je bezoekers.

 © EP:Tummers

Digitale schermen bieden een moderne oplossing voor communicatie in de ontvangsthal of wachtkamer. Middels digital signage wordt een warm welkom gecreëerd en kunnen bezoekers worden voorzien van relevante informatie.

EP:Tummers

Screens bieden tal van mogelijkheden voor toepassingen in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, retail of het bedrijfsleven. EP:Tummers is leverancier van zowel digital signage-screens, touch screens en outdoor-screens. De mogelijkheden zijn eindeloos, voor elke onderneming, van zzp’er tot multinational.

EP:Tummers zakelijk is er voor alle zakelijke elektro aankopen voor jouw onderneming of thuiswerkplek. Wij ontzorgen je van advies tot aankoop en zelfs daarna nog met onze eigen installatie- en servicedienst. Zakelijke klanten kunnen rekenen op een professionele en persoonlijke samenwerking met één vast aanspreekpunt. Waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en service voorop staan.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Michel Ruijters, Accountmanager Zakelijk, via zakelijk@eptummers.nl, tel. 06-18537353 of kijk op www.eptummers.nl/zakelijk.

Altijd het beste advies, de beste service, de beste keuze en de beste deal.Daar word ik vrolijk van!