Gewonde man loopt weg uit ziekenhuis en overlijdt op oprit woning

Door hulpverleners werd nog geprobeerd de man te reanimeren, maar hij is uiteindelijk overleden aan zijn verwondingen. Afbeelding: AS MEDIA

Op de oprit voor een woning in Helmond is afgelopen nacht een dode man gevonden. Het slachtoffer was eerder op de avond met zware verwondingen en in verwarde toestand weggelopen uit het ziekenhuis in de Brabantse stad.

De man zou dinsdagavond rond 23.00 uur zijn weggelopen uit het ziekenhuis in Helmond. Hij was daar eerder op de dag binnengebracht met zware verwondingen. De politie startte vervolgens een zoektocht waarbij ook een politieheli werd ingezet. Uiteindelijk werd de zwaargewonde man aangetroffen op een oprit voor een woning aan de President Rooseveltlaan in Helmond. De woning ligt in de directe omgeving van het ziekenhuis.

Door hulpverleners werd nog geprobeerd de man te reanimeren, maar hij is uiteindelijk overleden aan zijn verwondingen. De politie doet uitgebreid onderzoek.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen