Dode aangetroffen in woning Heerlen: politie gaat uit van misdrijf

Woensdagochtend 8 september is het lichaam van een vrouw aangetroffen in een woning aan de Laurierstraat in Heerlen. De politie heeft de zaak in onderzoek en gaat er inmiddels vanuit dat de 55-jarige bewoonster door een misdrijf om het leven is gekomen.

Dat bracht de politie vrijdag naar buiten.

Uit politieonderzoek blijkt dat er sprake is van een onnatuurlijk overlijden. De politie gaat uit van een misdrijf. Er is een Team Grootschalige Opsporing opgestart dat verder onderzoek doet naar het overlijden van de 55-jarige vrouw.

Ten behoeve van dit onderzoek is het volgens de politie belangrijk een zo volledig mogelijk beeld van het leven van het slachtoffer te vormen. Ook wordt geprobeerd de laatste dagen van haar leven in kaart te brengen. De eerste dagen van het onderzoek stonden en staan dan ook in het teken van uitvoerig buurtonderzoek.

De onderzoeksresultaten geven tot nu toe aanleiding om te denken dat de vrouw rond de datum van 3 september om het leven is gebracht. De politie roept omwonenden die donderdag 2 of vrijdag 3 september iets opvallends hebben gezien rondom de flat aan de Laurierstraat op zich te melden.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen

Gemeenteberichten