Zoon Peter R. de Vries weer aan het werk

 

 © Hollandse Hoogte / ANP

Royce de Vries, de zoon van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, heeft zijn werk als advocaat maandag weer opgepakt.

RedactieBron: ANP

Hij legde zijn werk in juli neer vanwege de aanslag op zijn vader in het centrum van Amsterdam. Op 15 juli overleed de misdaadverslaggever aan zijn verwondingen.

Lees ook: Kelly de Vries: ‘Ik heb mijn vader beloofd dat ik me inzet om zijn droom – Tanja Groen thuisbrengen – waar te maken’

„Fijn om weer aan de slag te kunnen. Dank aan mijn kantoorgenoten van @DeVriesKasem en bevriende advocaten buiten ons kantoor voor het waarnemen van mijn dossiers”, schrijft de 32-jarige De Vries op Twitter.

Peter R. de Vries werd op 6 juli neergeschoten na een opname van RTL Boulevard. Sinds het overlijden van zijn vader had Royce niet meer gewerkt als advocaat, maar stond hij wel de familie van Nicky Verstappen bij. Hij ging mee naar de zitting in het hoger beroep in de zaak tegen Jos Brech. Die kreeg eerder 12,5 jaar cel opgelegd. Het 11-jarige jongetje verdween in 1998 tijdens een zomerkamp op de Brunssummerheide. Peter R. de Vries heeft de familie van de jongen decennialang bijgestaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws