Zoon Peter R. de Vries weer aan het werk

Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP

Royce de Vries, de zoon van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, heeft zijn werk als advocaat maandag weer opgepakt.

Hij legde zijn werk in juli neer vanwege de aanslag op zijn vader in het centrum van Amsterdam. Op 15 juli overleed de misdaadverslaggever aan zijn verwondingen.

Lees ook: Kelly de Vries: ‘Ik heb mijn vader beloofd dat ik me inzet om zijn droom – Tanja Groen thuisbrengen – waar te maken’

„Fijn om weer aan de slag te kunnen. Dank aan mijn kantoorgenoten van @DeVriesKasem en bevriende advocaten buiten ons kantoor voor het waarnemen van mijn dossiers”, schrijft de 32-jarige De Vries op Twitter.

Peter R. de Vries werd op 6 juli neergeschoten na een opname van RTL Boulevard. Sinds het overlijden van zijn vader had Royce niet meer gewerkt als advocaat, maar stond hij wel de familie van Nicky Verstappen bij. Hij ging mee naar de zitting in het hoger beroep in de zaak tegen Jos Brech. Die kreeg eerder 12,5 jaar cel opgelegd. Het 11-jarige jongetje verdween in 1998 tijdens een zomerkamp op de Brunssummerheide. Peter R. de Vries heeft de familie van de jongen decennialang bijgestaan.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen