MVV’er Keulen voorzichtig op de weg terug na harde botsing

Keulen kwam in botsing met een tegenstander. Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

MVV-speler Mitchel Keulen is langzaam maar zeker op de weg terug. De 23-jarige verdediger viel begin deze maand uit na een zware botsing in een wedstrijd en liep daarbij een breuk in diverse ribben én een klaplong op.

Keulen kwam in het thuisduel tegen Telstar al na een paar minuten hard in confrontatie met een tegenstander. Naar nu blijkt werd hij na die botsing per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij vier dagen moest blijven.

Pijngrens

Inmiddels is Keulen weer voorzichtig begonnen met trainen. Voorlopig is hij vooral in de sportschool te vinden. „Ik wil natuurlijk weer zo snel mogelijk fit worden. De dokter kan echter niet zeggen wanneer dit weer is. De pijngrens van mijn lichaam geeft dat aan”, zo laat hij op de website van MVV weten.

Door Redactie

Al het voetbalnieuws lezen?

Dagelijks publiceren we meerdere artikelen over de #1-sport van Nederland. Onze verslaggevers volgen het internationale voetbal, de ontwikkelingen bij de betaald voetbalclubs in Limburg en we zijn te vinden op vele amateurvelden met wedstrijdverslagen, interviews en reportages. Voor slechts 1,04 per week kun je een digitaal abonnement nemen en al deze Plus-artikelen lezen.

Bekijk de actie-abonnementen