Week van de Scheidsrechter: campagnevideo om vrijwilligerstaak te promoten

Afbeelding: ING Image

Het nieuwe sportseizoen staat voor de deur. Scheidsrechters, juryleden en andere officials zijn onmisbaar om wedstrijd in goede banen te laten lopen. NOC*NSF en sportbonden organiseren dit jaar weer de Week van de Scheidsrechter.

Hét moment waarop de sportwereld alle scheidsrechters, juryleden en andere officials massaal bedankt voor hun inzet. Daarnaast ontwikkelen NOC*NSF en diverse sportbonden dit jaar samen een campagnevideo die laat zien hoe onmisbaar scheidsrechters, juryleden en andere officials zijn.

De Week van de Scheidsrechter vindt dit jaar plaats van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober. Veel sportbonden doen mee aan de Week van de Scheidsrechter. Bovendien helpt de Week van de Scheidsrechter sportbonden om deze vrijwilligerstaak in de schijnwerpers te zetten en, daar waar het aantal officials aan de lage kant is, nieuwe mensen enthousiast te maken voor deze functie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen

Gemeenteberichten