Online training ‘hoe maak je je dementievriendelijk’

 

 © Punt Welzijn

Weert
Redactie

PuntWelzijn geeft op dinsdag 19 oktober een online training hoe ondernemers hun bedrijf dementievriendelijk maken. De online trainer heeft: ‘goed omgaan met dementie’.

Het aantal personen met dementie neemt de komende jaren fors toe. Iedereen komt hier dus mee in aanraking, privé of op het werk. In de interactieve training leren medewerkers meer over dementie en hoe zij klanten met deze ziekte het beste kunnen helpen. Er wordt gewerkt met situaties die voor kunnen komen in de praktijk. Medewerkers leren hoe ze goed kunnen omgaan en contact kunt maken met mensen met dementie.

Lees ook: Veldeke Theater neemt je mee in verwarrende gedachten van dementerende vader: ‘Ook als publiek raak je soms de draad kwijt’

De online training wordt gegeven op van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan tot 6 oktober via de website of door een mail te sturen. De training is gratis.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten