FC Cincinnati stuurt trainer Jaap Stam weg

 © ANP

Jaap Stam is niet langer de hoofdtrainer van FC Cincinnati. De Amerikaanse club heeft hem per direct ontheven van zijn taken, zo maakt de club maandag bekend.

Redactie

Tyrone Marshall, momenteel de hoofdcoach van de O19-ploeg van FC Cincinnati en het toekomstige O23-team, zal de taken van hoofdcoach tijdelijk op zich nemen en de zoektocht naar een nieuwe trainer is al aan de gang.

Verandering noodzakelijk

„Tijdens onze zoektocht naar een algemeen directeur, werd ons ook duidelijk dat een verandering van hoofdtrainer ook noodzakelijk was. Daarom heeft de club na veel wikken en wegen de beslissing genomen om nu de toekomst in te gaan zonder Jaap”, aldus voorzitter Jeff Berding van FC Cincinnati.

Hij vervolgt: „We bedanken Jaap voor alles wat hij heeft gedaan voor FC Cincinnati tijdens zijn tijd hier, en we wensen hem het beste omdat hij nu naar huis kan gaan om bij zijn familie te zijn.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander nieuws