Weerter Wijnbeurs wederom in teken van goede doel

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

De elfde editie van de Weerter Wijnbeurs wordt op zondag 31 oktober gehouden in het Franciscus Huis Weert.

Deze editie staat dit jaar wederom in het teken van het goede doel. De wijnbeurs is bij uitstek de ideale plek om wijnen te proeven van de diverse lokale en regionale wijnhuizen. Op de beurs is er tevens de gelegenheid om diverse culinaire versnaperingen te proeven en zal er een mini-expositie te zien zijn. Bij de wijnen worden onder andere kazen van de Mildershoof uit Nederweert-Eind en charcuterie van slagerij Hermanns Nederweert geserveerd. De kunsttentoonstelling zal worden verzorgd door Rob Jacobs. Tijdens de beurs zal het publiek worden vermaakt met live-muziek.

Voor de culinaire wijnlunch zijn nog enkele plaatsten te boeken en er zijn nog voldoende kaarten verkrijgbaar voor de Weerter wijnbeurs die zal duren van 14.00 tot 17.00 uur. De entree voor de wijnbeurs bedraagt 20 euro per persoon en toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij: Cigo van Bun, Muntpassage 7 in Weert, WarenHuis Conceptstore Weert, Beekstraat 54 in Weert, Wijnhuis Weert, Oranjeplein 233-237 in Weert, Wijnhandel Colaris, Franklinstraat 1 in Weert, Vanderfeesten Dranken, Hoogveldstraat 5 in Weert, Rolfz Wijnhandel, Observantenstraat 14 in Weert, Wijnhuis Beaugrim, Oud Boshoven 18 in Weert, Dwars Makelaars, Emmasingel 5 in Weert en Wijnkopers Alex Storms, Kerkstraat 24 in Nederweert.

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten