Adoptantenconcert Amerikaanse Begraafplaats met Koninklijke Militaire Kapel in Heerlens theater


 

 © UitTipsLimburg

Margraten/Heerlen -

Het adoptantenconcert van Stichting Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 november om 20.00 uur in het Heerlense Parkstad Limburg Theater.

Redactie

„De voltallige Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso komt met een indringend theatraal concert over vrijheid”, belooft de organisatie. De kapel staat onder leiding van chef-dirigent majoor Tijmen Botma. Het orkest wordt voor deze gelegenheid bijgestaan door soliste (zangeres) Valéry van Gorp.

Lees ook: Onbekende soldaten begraafplaats Margraten krijgen na driekwart eeuw alsnog een naam

„Het is een muzikale dankbetuiging aan de duizenden adoptanten die soms al vanaf 1945 een gesneuvelde Amerikaanse militair herdenken.”

Mensen die een kaartje hadden voor de in 2020 afgelaste editie van het concert hebben - als het goed is - inmiddels een nieuw toegangsbewijs ontvangen. Er zijn echter nog kaarten te koop.

Prijs: 10 euro (5 euro voor adoptanten, gebruik code Contribuant2020) | Reserveren kan hier.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten