Aangeboden door Gemeente Voerendaal

Informatieavond zonnepanelen in Voerendaal


 

Als particuliere woningeigenaar en bewoner van een koophuis wilt u uw huis het liefst zo energiezuinig mogelijk maken. Want dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. En daarom wilt u misschien ook duurzame energie opwekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Via onze gemeente financiert u uw zonnepanelen d.m.v. een lening met maar 1,5% rente terwijl u direct energiebesparing van enkele honderden euro’s per jaar profiteert.

Gemeente Voerendaal

Zonnepanelenproject ParkstadWilt u profiteren van zonne-energie en bent u benieuwd naar de mogelijkheid van zonnepanelen op uw dak? Via het Zonnepanelenproject Parkstad, het project in samenwerking met uw gemeente, wordt het hele traject van begin tot eind voor u geregeld. Zo kunt u direct profiteren van een energiebesparing en de investering in zonnepanelen over 15 jaar verspreiden. Een ander bijkomend voordeel is dat u op deze manier minder last heeft van de alsmaar stijgende energieprijzen.

Alles wordt voor u geregeldServiceprovider Volta Limburg voert alle werkzaamheden namens onze gemeente uit: u krijgt één aanspreekpunt voor al uw vragen. Als uw dak geschikt is ontvangt u vrijblijvend een offerte. Volta Limburg realiseert vervolgens ook de installatie van de zonnepanelen. U krijgt 15 jaar garantie op de zonnepanelen en ook onderhoud wordt geregeld.

Wie kan meedoen?Iedereen kan deelnemen: woningeigenaren (ook met een smalle beurs), bedrijven en verenigingen. Ook huurders kunnen meedoen, als zij vooraf toestemming krijgen van de eigenaar van de woning.

Kom naar de gratis infoavondOm u meer informatie te kunnen geven over het zonnepanelenproject in onze gemeente en wat het voor u betekent, organiseren wij samen met Volta Limburg op diverse data een infoavond. Deze is op 23 november van 19.00-20.00 uur in het Kunderhoes, Hogeweg 74 in Voerendaal.

Programma

De werking van zonnepanelen

• Het offertetraject• Het contract met uw gemeente• De financieringsmogelijkheden• De technische schouw• De installatie• Informatie over de btw-teruggave• Monitoring en garantie

Aanmelden voor de informatieavond kan via www.voltalimburg.nl/zonnepanelenparkstad. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u van een bevestiging via de mail.


De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger

Gemeente Voerendaal

https://www.voerendaal.nl/

“Voerendaal, het beste bewaarde geheim van Limburg”. Voerendaal, een kleine, maar actieve gemeente met veel dynamiek waar bewoners trots op zijn. Een gemeente waar we zorg hebben voor elkaar en we welzijn en veiligheid voorop zetten.”

Meer van Gemeente Voerendaal

Meest gelezen