Boek Adriaan van Dis gratis verkrijgbaar in bibliotheeklocaties Bibliocenter

Afbeelding: Archief De Limburger

Het boek De wandelaar van Adriaan van Dis is in de maand november gratis verkrijgbaar in de bibliotheeklocaties van Bibliocenter. Zowel voor leden als niet-leden.

In dit boek van Adriaan van Dis krijgt een Nederlander in Parijs bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs en het verandert de man. Hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit.

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom geven de bibliotheken tijdens Nederland Leest een boek cadeau. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van reizen met het thema Over de grens.

Bibliocenter heeft vestigingen in Weert, Maasbracht, Nederweert, Haelen, Heel, Heythuysen, Horn, Linne, Neer, Stramproy, Roggel, Baexem, Heibloem en Ittervoort.

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten