Boek Adriaan van Dis gratis verkrijgbaar in bibliotheek Roermond; schrijver te gast in Royal Theater

Het boek De wandelaar van Adriaan van Dis is in de maand november gratis verkrijgbaar in de bibliotheek in Roermond. Zowel voor leden als niet-leden.

In dit boek van Adriaan van Dis krijgt een Nederlander in Parijs bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs en het verandert de man. Hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit.

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom geven de bibliotheken tijdens Nederland Leest een boek cadeau. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van reizen met het thema Over de grens.

Op zondag 21 november van 14.00 tot 16.00 uur is Adriaan van Dis op uitnodiging van de bibliotheek te gast in het Royal Theater in Roermond. Hier wordt hij geïnterviewd door journalist, auteur, presentator en documentairemaker Leon Verdonschot. Na afloop is er boekenverkoop. Daarbij zal Van Dis ook signeren. Tickets zijn te koop via de website. Kijken naar de livestream is 2,50 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden. Live aanwezig zijn is voor leden 7,50 euro en voor niet-leden 10 euro.

Door de aangescherpte coronamaatregelen kan het zijn dat in de tussentijd activiteiten zijn geannuleerd. Controleer daarom op de website en/of social media kanalen van de organisatie of de activiteit nog wel doorgaat.

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Roermond

Gemeenteberichten