Man die zwaargewond raakte bij schietpartij in woning Heerlen overleden

 © Track’88

Heerlen -

De man die zaterdagavond zwaargewond raakte bij een schietpartij in een woning aan de Elandstraat in Heerlen, is overleden. Dat maakt de politie bekend.

Frank Benneker

Rond 22.40 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een schietpartij aan de Elandstraat in de wijk Heksenberg. Ter plaatse werd een gewonde man aangetroffen die in kritische toestand naar het ziekenhuis is gebracht. In de vroege ochtend van zondag kwam hij daar te overlijden.

Bewoner

Het betreft de bewoner van het pand, laat de politie weten. Na het incident aan de Elandstraat is de politie een tactisch en forensisch onderzoek opgestart. Naast het slachtoffer bevonden zich nog meerdere personen in de woning. Deze personen raakten niet gewond en zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Lees ook: Zwaargewonde door schietpartij in huis in Heerlen

Wat de aanleiding of het motief voor dit ernstige geweldsincident is geweest, is nog niet bekend. Politieonderzoek zal dit moeten uitwijzen. De politie roept mensen op zich te melden als ze iets gezien hebben rondom het tijdstip van de schietpartij aan de Elandstraat in Heerlen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten