Musical Valuascollege Venlo in januari op planken

Opvoering van de Valuasmusical Cats in 2017.  © Lé Giesen

Venlo -

De nieuwe musical Side Show van het Valuascollege in Venlo is in januari zes keer te zien in theater de Maaspoort in Venlo.

redactie

Van 2 tot en met 6 januari vinden de voorstellingen plaats. Eigenlijk zou de musical in januari van dit jaar al te zien zijn, maar door corona werden de opvoeringen uitgesteld. Ook kwamen de repetities een tijdlang stil te liggen. Aan de voorstelling doen leerlingen, oud-leerlingen en personeelsleden van de school mee.

De musical Side Show is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Siamese tweeling Daisy en Violet Hilton. De zusjes werden in de jaren dertig wereldberoemd als entertainers. Acceptatie, liefde en uniek zijn omarmen staan centraal in de musical.

Kaarten

Side Show wordt gespeeld met een live orkest en koor en wordt geregisseerd door Jeroen Marcelissen. Het is de twaalfde productie voor de Venlose school, die sinds 2014 een topklas dans, muziek en musical heeft. Deze leerlingen krijgen wekelijks extra lessen op het gebied van zang en dans. Kaarten voor de nieuwe productie zijn te verkrijgen via de website van de Maaspoort.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Venlo

Gemeenteberichten