Leo Loopbaan ondersteunt en motiveert het individu in bewust bezig zijn met de eigen loopbaan. Wij inspireren en ondersteunen werkgevers bij de ontwikkeling van hun medewerkers door ontwikkelkansen te creëren en te benutten.

Loopbaanontwikkeling En Coaching

www.leoloopbaan.nl
Op de Berg 8A
6181 GT
Stein


De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger.

Behoud jouw medewerkers en verbeter resultaten. Gebruik de subsidie van LimburgLeert.nl!

Stel je eens voor. Een medewerker vertrekt en je moet een nieuwe werven. Dat kost alleen al aan wervingskosten gemiddeld € 7.000 (los van kennisverlies, inwerktijd etc.). Met opleiding en loopbaanontwikkeling zorg je ervoor dat jouw medewerkers zich nog meer binden aan jouw organisatie! Én onderzoek toont aan dat ziekteverzuim daalt en productiviteit stijgt! Volop kansen dus voor werknemer én werkgever!

Leo Loopbaan

Maak nu gebruik van de subsidie via LimburgLeert.nl! Door deze regeling kun je de investering ook nog eens zeer interessant doen door kortingen van wel 60 tot 100%! Ga voor alle informatie én het complete aanbod naar LimburgLeert.nl

Hoog rendement door het ontwikkelen van werknemersEen minimale investering en veel voordeel voor zowel mensen én bedrijf. Een kans die je nú kunt benutten. Scholing en ontwikkeling is belangrijker dan ooit. Er is flinke krapte op de arbeidsmarkt én er wordt steeds meer van medewerkers gevraagd op het gebied van flexibiliteit en resultaat. Door nu stappen te zetten met LimburgLeert blijf je jouw werknemers binden en boeien. Je medewerkers voelen zich meer gewaardeerd en betrokkenheid groeit. Daarnaast groeit de kennis en efficiency en worden medewerkers flexibeler en kunnen ze zich beter aanpassen. Dit resulteert in minder verzuim en ziekte.

Het aanbod van LimburgLeert.nlPersoonlijk ontwikkeladviesOp basis van persoonlijke adviesgesprekken krijgt jouw medewerker meer inzicht in zijn eigen wensen en mogelijkheden. Denk hierbij aan competenties en skills, maar ook drijfveren en wensen. De inhoud van deze gesprekken wordt individueel bepaald en gaat primair over de rol en (gezonde) toekomst binnen jouw bedrijf. Het traject wordt afgerond met een concreet ontwikkeladvies waarin de concrete stappen en acties worden geformuleerd voor jouw werknemer die hiermee écht vooruit kan.

BegeleidingsactiviteitDit persoonlijk traject is erop gericht om op een duurzame manier de huidige job te kunnen blijven doen óf (gewenste) mobiliteit te ondersteunen. Elke werknemer wordt begeleid door een erkend coach en omvat een of meer activiteiten zoals advies, coaching, begeleiding en bemiddeling. Dit kan zowel op korte als lange termijn.

ScholingsaanbodTer ondersteuning van de Limburgse werkgevers biedt LimburgLeert.nl een uitgebreid aanbod kwalitatieve opleidingen en trainingen van een breed scala aan opleiders (zowel het regionale MBO als private opleiders). Bekijk het aanbod van meer dan 100 verschillende opleidingen en informeer vooral naar de mogelijkheden (maatwerk is in overleg ook mogelijk).

Gratis Mijn-LimburgLeert accountAls extra ondersteuning krijgt elke deelnemer een persoonlijk Mijn-LimburgLeert account. Deze blijft ook na het traject beschikbaar voor de deelnemer, inclusief allerlei gratis workshops, e-learnings en tools. Ongeacht welk traject doorlopen wordt. Zo geven we invulling aan een Leven Lang Ontwikkelen en blijvende duurzame inzetbaarheid.

 © Kzenon - stock.adobe.com

Over LimburgLeert.nlLimburgLeert.nl is door de samenwerkende partijen op de arbeidsmarkt gestart in 2021. Het is een platform voor werkenden, werkzoekenden én werkgevers die er álles kunnen vinden over cursussen, opleidingen en loopbaanadvies. Met de huidige subsidie (NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk) kun jij als werkgever tegen gereduceerde tarieven volledige trajecten aanbieden aan jouw medewerkers. De subsidie is aangevraagd door de LWV en de coöperatie Leo Loopbaan.

Over de subsidieregeling NL Leert DoorDe Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en Leo Loopbaan hebben voor Limburg een subsidie aangevraagd ter hoogte van € 5 miljoen. En deze is ook toegekend! Hierdoor kan LimburgLeert.nl samen met 12 uitvoerders zo’n 1.000 ontwikkeladviezen, 300 begeleidingstrajecten en bijna 6.000 scholingen realiseren. Dat houdt in dat er ca. 7.000 mensen én hun werkgevers ondersteund kunnen worden met deze subsidie.

De initiatiefnemers: LWV en Leo LoopbaanDe Limburgse Werkgevers VerenigingDe LWV bevordert innovatief ondernemerschap op weg naar een duurzame en inclusieve samenleving en is mede initiatiefnemer van Limburg Leert.

Coöperatie Leo LoopbaanLeo Loopbaan inspireert en ondersteunt bij de Loopbaan(ontwikkeling) voor alle Limburgers en werkgevers. Samen met alle partners bouwen we een community waar advies, kennis en ontwikkelingsmogelijkheden optimaal kunnen worden ingezet. Werkzoekende én werknemer krijgen vanuit hun eigen regie een veelheid aan mogelijkheden geboden.

Maak NU gebruik van de regeling en meld ook jouw werknemers aan!Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf én werknemers kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Wil je meer informatie over LimburgLeert of het volledige aanbod bekijken? Ga dan naar limburgleert.nl