Danny van Katwijk en Lambert van Berlo interim-trainers Bevo

Lambert van Berlo en Danny van Katwijk hadden al eerder samen de hoofdmacht onder hun hoede  Afbeelding: Le Giesen

Herpertz Bevo Hc heeft Danny van Katwijk en Lambert van Berlo tijdelijk aangesteld als interim-trainers. Het tweetal neemt de rol over van Jo Smeets die door de club werd ontslagen.

Bevo kiest voor deze interne oplossing om rust rondom de spelersgroep te creëren. Voorzitter Mustafa Amhaouch: ,,Deze interne oplossing geeft rust en ruimte voor spelers en technische staf om te bepalen waar ze staan en wat ze nodig hebben voor de toekomst.”

Lees ook: Jo Smeets verbaasd over besluit: ‘Ik dacht dat ze me met over de financiën kwamen praten, maar het bleek om mijn ontslag te gaan’

Het bestuur voerde de afgelopen dagen diverse gesprekken met assistent-trainer Van Berlo en de spelersgroep over de opvolging van Jo Smeets. Het is niet de eerste keer dat Van Berlo en Van Katwijk samen het team onder hun hoede hebben. Ze deden dit ook in het seizoen 2012/2013 toen William Gommans bij Bevo werd ontslagen.

Door Ingrid Lemmens

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu