SESSIBON organiseert samen met Gemeente Maastricht CTWLK 2021

Op dinsdag 7 & woensdag 8 december organiseert SESSIBON in samenwerking met Gemeente Maastricht de 2e editie van CTWLK. Een online- en offlinefashionshow waar de krachten van kenmerkende Maastrichtse kwartieren, nationale en internationale merken, lokale boetieks en de creatieve maakindustrie zijn gebundeld. Deze keer vanuit de SESSIBON/Radium studio waar deze wederom hybride editie georganiseerd zal worden.

Tijdens dit event worden de shows live gepresenteerd aan een select fysiek publiek, uiteraard volledig conform de richtlijnen van het RIVM. Tegelijkertijd worden de shows gestreamd, zodat het toegankelijk wordt gemaakt voor een breed publiek. Voor iedereen een front-row plaats dus!

Het programma bestaat uit twee unieke shows, beide volledig in het thema van de feestdagen. Perfect voor inspiratie van cadeaus en feestoutfits. CTWLK gaat de verhalen van de brands vertellen middels een totaal beleving die versterkt zal worden door beeld, muziek, performances, choreografie etc. Een greep uit de partners tijdens deze editie: Mosae Forum, Kumulus, Dstrezzed, VILA, Dr Martens, Ebby Port, Michelle Cornelissen, Francoise Oostwegel, IRIS DESIREE CLAESSENS en nog veel meer.

Door Sessibon