Vista roept werknemers op om tijdens de feestdagen bij kleine bedrijven te kopen

Afbeelding: Getty Images/Johner RF

Vista moedigt de meer dan 7000 wereldwijde werknemers aan om tijdens de feestdagen bij kleine handelaars te kopen. Speciaal hiervoor stelt het bedrijf, waarvan het in Venlo gevestigde Vista Print onderdeel is, een kerstvergoeding van 50 dollar beschikbaar voor elke werknemer die zijn of haar aankopen doet bij kleine bedrijven.

De feestdagen gaan volgens Vista gepaard met een jacht op kerstgeschenken. Ook dit jaar weer wordt verwacht dat wereldwijde e-commercebedrijven gouden zaken zullen doen, terwijl lokale, kleine winkels zullen blijven vechten om te overleven, aangezien de coronamaatregelen onduidelijk zijn. In Nederland zal dit initiatief toegankelijk zijn voor alle 400 Vista-werknemers.

„We zijn blij en trots om kleine, lokale handelaars te kunnen steunen met dit initiatief, vooral tijdens deze uiterst belangrijke bedrijfsperiode”, zegt Richard Moody, General Manager van Vista Europe. „We schatten dat tot de helft van het geld dat bij lokale, kleine handelaars wordt uitgegeven in de gemeenschap zal blijven. Kleine bedrijven zijn de ziel van elke buurt in Nederland. Door bij hen te kopen, speel je dus een grote rol in hun succes en de gemeenschappen waarvan ze deel uitmaken.”

Door redactie WijLimburg

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen