Ondernemend Venlo annuleert alle fysieke bijeenkomsten tot februari

Afbeelding: Ondernemend Venlo

Het bestuur van Ondernemend Venlo, de belangenvereniging van 1300 ondernemers op de Venlose bedrijventerreinen, heeft besloten om alle fysieke bijeenkomsten voorlopig te annuleren.

Dat betekent dat onder andere de nieuwjaarsreceptie en de ledenbijeenkomst van Tradeport voorlopig worden uitgesteld tot in ieder geval een datum na 1 februari 2022.

„Onze bijeenkomsten worden altijd druk bezocht en ondernemers waarderen de gelegenheid om met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen. Gezien de oplopende besmettingscijfers vinden we het nu niet verantwoord en geven we graag het goede voorbeeld. Wij willen er alles aan doen om de druk op de zorg niet nog groter te maken”, aldus voorzitter Peter Thissen. „Voorlopig worden er daarom geen bijeenkomsten georganiseerd tot februari. Daarna bekijken we de situatie opnieuw en hopen we op betere tijden.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu