Nieuwe Helden Next Level zoekt jongeren

Afbeelding: Nieuwe Helden

Nieuwe Helden Next Level is op zoek naar jongeren van 12 tot en met 23 jaar uit Roermond met talent.

Wie gek is op dansen, zingen, rappen, breakdance, hiphop of toneel krijgt de kans om te schitteren in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. In twaalf weken oefenen de jongeren met professionele coaches uit de urban scene om een show neer te zetten.

Tijdens de wekelijkse repetities bij Niekée Roermond mogen de jongeren eerst hun talent laten zien en ontdekken. Daarna gaan ze samen met de coaches aan het werk om hun vaardigheden te verbeteren. Jongeren met interesse in bijvoorbeeld decorbouw en geluids- en lichttechniek zijn ook van harte welkom. Deelname aan Nieuwe Helden is gratis.

Andere coaches zijn onder meer rapper en muzikant Brohlin Coumans (rap en poëzie/spokenword/regisseur), Quensley Koster (regisseur), zangcoach Suzanne van Pamelen (zang), muziekproducent Laurent Beemer (muziek), Kenji Hendriks (breakdance) en Geranimo Vlijt (hiphop).

Elke donderdag zijn er bijeenkomsten van 18.30 tot 21.00 uur. De show vindt plaats op 6 maart. Aanmelden kan op de website.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu

Gemeenteberichten