De Kerstboetiek stimuleert lokale kerstinkopen Heerlen

De Kerstboetiek in opbouw. © Heerlen Mijn Stad

Heerlen -

Heerlen Mijn Stad opent 4 december de Kerstboetiek in het voormalige Mason & Gloves-pand aan de Akerstraat 15. De Kerstboetiek is een tijdelijke inspiratiewinkel met kerstcadeaus geselecteerd door Heerlense ondernemers, een inpakservice mét Heerlens cadeaupapier en kerstversiering gemaakt door Heerlense kunstenaars.

WijLimburg, Lieke Rijkx

In de Akerstraat liggen al de Kunstboetiek en de tijdelijke vintagewinkel van Puck en Bernice en Funny Farm Vintage. Zowel de Kerstboetiek als de Kunstboetiek en de vintagewinkel zijn mogelijk dankzij vastgoedbedrijf VOC dat de Akerstraat gaat herontwikkelen. Het Ondernemersfonds Heerlen maakt de inpakservice en het Heerlense kerstpapier mede mogelijk. Dit alles om lokale kerstinkopen extra te stimuleren onder Heerlenaren.

Een Heerlense kerst

Iedereen kan in december zijn of haar in Heerlen gekochte cadeaus gratis en voor niets laten inpakken in de Kerstboetiek. De cadeaus worden dan gehuld in één van de drie kleuren Heerlens kerstpapier ontworpen door Amber Delahaye. Ditzelfde kunstzinnige inpakpapier wordt ook verspreid bij alle lokale binnenstadondernemers, zodat kerst dit jaar echt Heerlens wordt voor wie lokaal inkopen doet.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws