Oud-priesterleraar Otto Jansen overleden

Afbeelding: Bisdom Roermond

Emeritus-priesterleraar Otto Jansen uit Weert is op dinsdag 16 november in Maastricht overleden. Hij werd 91 jaar. Het nieuws van zijn overlijden is nu pas bekend geworden.

Jansen werd op 4 februari 1930 in Weert geboren. Zijn priesterwijding vond plaats op 17 maart 1956. Hij werd op 26 juli van dat jaar benoemd tot docent aan het Bisschoppelijk College Roermond, waar hij ook directeur was van het internaat. Met ingang van 1 augustus 1972 werd Jansen benoemd tot moderator van de R.-k. Scholengemeenschap St.-Michiel in Geleen. Deze functie bleef hij uitoefenen totdat hij in 1988 met pensioen ging en emeritaat kreeg.

De uitvaart en aansluitende crematie vonden op dinsdag 23 november in besloten kring plaats. Op zondag 19 december wordt om 11.00 uur tot zijn intentie een eucharistieviering opgedragen in de Onze Lieve Vrouwe basiliek in Maastricht.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu
Roermond

Gemeenteberichten