Advocatenkantoor Boels Zanders (Maastricht, Venlo) breidt team bestuursrecht uit

Afbeelding: Boels Zanders

Anouk Hofman en Steven Bastiaans versterken respectievelijk per 1 december 2021 en

1 januari 2022, team bestuursrecht van advocatenkantoor Boels Zanders. Hiermee wordt de groeiambitie van Boels Zanders in Limburg en Zuidoost-Brabant kracht bijgezet.

Anouk Hofman is advocaat met ruime en specialistische ervaring in het bestuursrecht. Zij is een overheidsadvocaat met een duidelijk oog voor de politiek-bestuurlijke verhoudingen van haar werk. Hofman is een expert op het gebied van gebiedsontwikkeling en samenwerkingen tussen overheden. Zij publiceert en doceert ook regelmatig over deze onderwerpen. Hofman is tevens rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Limburg, sector bestuursrecht.

Steven Bastiaans begon als advocaat bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Naast zijn interesse in algemeen bestuursrecht is hij gespecialiseerd in de bestuursrechtelijke aspecten van het privacyrecht (AVG) en het omgevingsrecht. Hij volgde de Grotius specialisatieopleiding privacyrecht en publiceert regelmatig over dit onderwerp. Bastiaans zette in 2016 zijn eerste stappen in de advocatuur als student-stagiair bij Boels Zanders.

Xander Wynands, specialisatieleider bestuursrecht van Boels Zanders is blij met de versterking. „Anouk en Steven nemen ervaring mee en geven daarmee direct een extra kwaliteitsimpuls aan ons team. Daarnaast geloven wij dat Anouk en Steven als persoon goed passen binnen de open Boels Zanders-cultuur.”

Door Lieke Rijkx

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu