Lottum en Venlo in de prijzen bij Fitness Awards

Afbeelding: ING Image

Mike Roumimper uit Lottum is de provinciewinnaar van Limburg geworden bij de Dutch Fitness Awards in de categorie Personal Trainers. Hij won een Gold Award, die wordt uitgereikt aan genomineerden die minimaal 30 stemmen én een gemiddelde waardering van 9,0 of hoger hebben behaald. Beste fitnessclub van Limburg werd Body & Beats in Venlo.

Fitnessclubs en personal trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een fitnessclub of personal trainer kan ook beide titels winnen. De provinciewinnaar wordt bepaald op basis van de combinatie van het aantal stemmen en de gemiddelde waardering.

Vakjury Awards

Op 25 november 2021 zouden de Vakjury Awards uitgereikt worden tijdens Fitfair, als onderdeel van het programma van NL Actief op die dag. Maar Fitfair is vanwege corona verplaatst naar 6 en 7 mei 2022.

Lees ook: Doel van personal trainer Mike Roumimper uit Lottum is ‘herstellen, fitter en betere versie van jezelf worden’

Door WijLimburg Lieke Rijkx

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu