Broederschap Weert houdt kerstactie voor minima, kerken fungeren als inzamelpunt

De Broederschap zamelt de komende weken houdbare producten in.   Afbeelding: Broederschap Weert

De Broederschap in Weert houdt ook dit jaar in december haar traditionele kerstactie voor minima. De actie wordt ondersteund door de kerken in het dekenaat Weert.

Theo Jongeling, proost van de Broederschap: „Het is inmiddels een mooie traditie dat de Broederschap een kerstactie houdt voor de minima onder ons. Ook dit jaar is onze actie weer hard nodig. In deze voor iedereen moeilijke periode zijn veel mensen door omstandigheden aangewezen op giften. Met een gift maakt u niet alleen de minima blij. Het is ook een fijn gevoel iets voor een ander te kunnen doen, zeker in deze dagen voor Kerstmis.”

Vooral blikken of potten groenten, vis in blik, wc-papier, waspoeder, schoonmaak- en toiletartikelen (shampoo, tandpasta, zeep) zijn welkom. De producten kunnen tot en met 21 december worden ingeleverd. Alle kerken in het dekenaat fungeren als inzamelpunt. Dit zijn de kerken van Weert, Nederweert, Ospel, Altweerterheide, Tungelroy, Laar en Stramproy. In de kerken staan kratjes klaar waar de producten in verzameld worden.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu

Gemeenteberichten