Online thuis brieven schrijven in het kader van ‘Write for Rights’ van Amnesty

Afbeelding: Rob Oostwegel

Inwoners van Parkstad kunnen net als vorig jaar meedoen aan de online brievenactie ‘Write for Rights’ van Amnesty International op vrijdag 10 december.

Ieder jaar komt Amnesty International tijdens Write for Rights in actie voor mensen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun werk, mening of om wie ze zijn. Er worden honderdduizenden brieven gestuurd naar koningen, ministers en presidenten om ze te vragen een einde te maken aan onrecht.

Neem voor meer informatie en eventueel aanmelden contact op met Kees van Veen, coördinator van de activiteiten in het kader van Mensenrechtendag in Heerlen en Parkstad Limburg: c.van.veen@home.nl of telefonisch via tel. 06 42311835. Deelnemers krijgen op 10 december een link doorgestuurd, waarmee ze kunnen inloggen op Zoom.

Iedereen die thuis wil schrijven, kan nu al zelf een schrijfpakketje aanvragen via: https://www.amnesty.nl/organiseren/tips-materialen.

Door redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu

Gemeenteberichten