F1-auto van Max Verstappen volgend jaar te zien in Maastricht

Afbeelding: ANP / ANP

Fraai nieuws voor de Formule 1- én klassiekerliefhebber. InterClassics Maastricht heeft een nieuwe datum voor 2022 aangekondigd én de F1-auto van Max Verstappen ingelijfd.

InterClassics Maastricht was onlangs genoodzaakt wéér een streep door een reeds gepland evenement te zetten. Door de coronacrisis kon het geliefde klassiekerfeest in januari van volgend jaar niet plaatshebben. Wel liet het weten naar een nieuwe datum voor het evenement te zoeken. Die is nu gevonden. Van 8 tot en met 11 september openen de deuren van MECC Maastricht, om klassiekerliefhebbers te verwelkomen.

Lees ook: Verstappen verkoopt ‘werkauto’ voor 33.333 euro voor goed doel

Wie de autosportagenda een beetje in de gaten heeft gehouden, weet dat dat ‘t weekend na de Grote Prijs van Zandvoort is. En dus staat ook InterClassics Maastricht stil bij de Zandvoortse racehistorie. Op de beurs zal een aantal legendarische F1-auto’s staan, waaronder die van de kersverse wereldkampioen Max Verstappen. Je leest het goed: de Red Bull RB16B waarmee Verstappen dit jaar Lewis Hamilton versloeg, staat tentoongesteld in Maastricht.

Door Sjors ten Tije/Autovisie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee