Éngele van Zitterd-Gelaen ontvangen cheque van duizend euro

Jolanda Simons (links) en Monique Zandkuijl-de Jong zijn twee vrijwilligers die al sinds het begin betrokken zijn bij de Éngele van Zitterd-Gelaen.   Afbeelding: Françoise Petersen

De Éngele van Zitterd-Gelaen hebben een cheque van duizend euro ontvangen van de ledenraad van Rabobank Zuid-Limburg West.

De Éngele van Zitterd-Gelaen werden eerder dit jaar door het programma Actie warm hart van KRO-NCRV genomineerd. Bij eventuele winst zouden ze het geld graag willen besteden aan een nieuwe koelcel. „We hebben te weinig koelingen om alle groente en fruit op te slaan”, gaven Jolanda Simons en Monique Zandkuijl-de Jong tijdens een interview met VIA in oktober aan.

Lees ook: Éngele van Zitterd-Gelaen kunnen stemmen voor geldprijs KRO-NCRV goed gebruiken: ‘Op geldproblemen heb je vaak geen invloed’

Inmiddels zijn de prijzen van de actie verdeeld en zijn de Éngele buiten de boot gevallen. De cheque van de Rabobank is daarom zeer welkom. „Aan die (toekomstige) koelcel mocht ik namens de ledenraad Rabobank Zuid-Limburg West een bijdrage leveren. Dat voelde zo goed”, laat Jacqueline Schürgers aan Sittard-Geleen Nieuws weten. Daarmee is de koelcel er overigens nog niet. Donateurs mogen zich melden bij de Éngele van Zitterd-Gelaen.

Meer info: www.evzg.nl.

Door de redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten