Meer dan een half miljoen kijkers voor laatste Veronica Inside

Afbeelding: ANP Kippa

De laatste aflevering van Veronica Inside werd maandagavond door zo’n 637.000 mensen bekeken. Het voetbalpraatprogramma van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp was voor het laatst in deze vorm op televisie te zien.

Het programma wordt binnenkort vervangen door een nieuw programma, VI Vandaag. Ook daar zijn de mannen in te zien. Derksen zei maandag in het AD dat hij het niet zo erg vindt dat Veronica Inside stopt. „Het kabbelde voort. Ik zat op een gegeven moment elke keer op mijn horloge te kijken, hoelang nog?”, aldus de 72-jarige. „Nou, dan moet je wegwezen van tv. Maar ik ben trots dat wij met dit programmaatje uit de losse pols zolang overeind gebleven zijn.”

Lees ook: Nuchter afscheid van twintig jaar spraakmakend Veronica Inside

Spelprogramma De Slimste Mens werd maandagavond door zo’n 1,87 miljoen mensen bekeken. De deelnemers waren cabaretier Remy Evers, acteur Jacob Derwig en actrice Randy Fokke. Het best bekeken van de avond was het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 (2,21 miljoen). Het Half acht nieuws van RTL 4 komt op een derde plek in de ranglijst (1,51 miljoen). Het actualiteitenprogramma EenVandaag op NPO 1 is door zo’n 1,29 miljoen mensen bekeken en komt daarmee op plek vijf.

Het SBS6-programma dat op de meeste kijkers kon rekenen was Familie Gillis: Massa is Kassa, waarin multimiljonair Peter Gillis, eigenaar van vele vakantieparken, en zijn familie worden gevolgd. Het programma werd door zo’n 706.000 mensen bekeken.

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee