Aangeboden door Gemeente Gulpen-Wittem

Bekijk onze Nieuwjaarsfilm op 1 januari

Normaal wensen we elkaar op 1 januari in de kloosterbibliotheek Wittem Gelukkig Nieuwjaar. Dat is altijd bijzonder en fijn. Helaas gaat de Nieuwjaarsbijeenkomst niet door, u begrijpt waarom. De gemeente Gulpen-Wittem heeft een alternatief bedacht. Via een speciale Nieuwjaarsfilm nemen wij u mee door het sprankelende programma dat normaal gesproken in de Kloosterbibliotheek plaatsvindt. Zo kunt u gemakkelijk vanaf thuis tóch de sfeer van de Nieuwjaarsbijeenkomst meepikken.

Waarom de Nieuwjaarsfilm van Gulpen-Wittem een onmisbare kijktip op 1 januari is:
• Burgemeester Nicole Ramaekers geeft op persoonlijke wijze haar Nieuwjaarstoespraak
• Traditiegetrouw wordt ook dit jaar de Uitstralingsprijs uitgereikt en wordt een persoon, vereniging of stichting in het zonnetje gezet! Wie? Dat ziet u in deze film…
• Elkaar de hand schudden en het glas heffen zit er dit jaar niet in. Maar veel inwoners, ondernemers, stichtingen en verenigingen hebben hun Kerst- en Nieuwjaarswens ingezonden. In deze film delen we alle inzendingen met u!

Bekijk de film op zaterdag 1 januari vanaf 12.00 uur via het Youtube-kanaal van de gemeente. We danken alvast iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze filmproductie. We hopen van harte dat u kijkt en wensen u het allerbeste voor 2022!

Door Gemeente Gulpen-Wittem

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger