Voorbereidingen Albert Heijn Heerschap Moesel van start

Afbeelding: Albert Heijn, Andries van der Ree

De Jumbo-winkel van Heerschap Groep in Weert Moesel sluit op 6 januari om 18.00 uur de deuren. Drie weken later gaat de winkel opnieuw open, maar dan als Albert Heijn.

Het is de eerste van de vijf winkels van Heerschap Groep die overgaan naar Albert Heijn. Alle winkels krijgen het nieuwste winkelconcept met veel aandacht voor vers en gemak voor de klant. Op dinsdag 25 januari 2022 om 16.00 uur gaat Albert Heijn Heerschap Moesel open.

Het pand aan het Oranjeplein 225 wordt flink verbouwd. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een groot aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s en wordt de hele winkel voorzien van elektronische schapkaartjes.

De winkel in Moesel is de eerste in de reeks verbouwingen. Op 8 februari 2022 gaat Albert Heijn Heerschap Boshoven open en op 15 februari 2022 Albert Heijn Heerschap Leuken. Later volgen nog winkels in Nederweert en Heythuysen.

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Weert

Gemeenteberichten