Elf supermarkten open in gemeente Peel en Maas op nieuwjaarsdag

Afbeelding: ANP

Steeds vaker zijn supermarkten ook op nieuwjaarsdag geopend. Kijk hier bij welke winkel in de gemeente Peel en Maas je terecht kunt.

Coop, Grotestraat in Baarlo

Coop, Dorpsstraat in Maasbree

Coop, Alexanderplein in Meijel

Jan Linders, Kepringelehof in Panningen

Jumbo, Kerkstraat in Panningen

Aldi, Diepenbroeklaan in Baarlo

Aldi, Zonnedauw in Meijel

Coop, Baarskampstraat in Kessel

Jumbo, Heierveldlaan in Maasbree

Jumbo, Kerkstraat in Meijel

Plus, Kaupmanshof in Helden

Wie op nieuwjaarsdag een supermarktboodschap nodig heeft, hoeft komende jaarwisseling niet lang te zoeken. Bijna de helft (47 procent) van de supermarkten is 1 januari ‘gewoon’ open. Dat percentage is in de afgelopen jaren flink gegroeid: vorige jaarwisseling ging het om vier op de tien supers en op 1 januari 2019 kon je slechts bij een op de vijf terecht. Dat blijkt uit cijfers van Openingstijden.nl.

Het aantal geopende supermarkten verschilt wel sterk per provincie. In Noord-Holland opent ongeveer acht van de tien supermarkten op 1 januari de deuren. In Limburg, Gelderland, Overijssel en Drenthe is dat een kwart. In Friesland zijn slechts 1 op 6 supermarkten open.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Peel en Maas

Gemeenteberichten