Nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ begint met 3,1 miljoen kijkers

‘Wie is de Mol?’ is deze keer in Albanië opgenomen. © AVROTROS

ANP

De eerste aflevering van het 22e seizoen van Wie is de Mol? heeft zaterdagavond gemiddeld 3,1 miljoen kijkers getrokken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het programma op NPO 1 was daarmee het best bekeken programma van de dag.

De zoektocht naar de saboteur speelt zich deze keer af in Albanië. Vorig jaar trok de eerste aflevering van Wie is de Mol? ruim 3 miljoen kijkers. Actrice Renée Fokker bleek toen de mol te zijn die door oud-voetbalster Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija werd ontmaskerd.

Lees ook: Thomas van Luyn doet nu wél mee aan ‘Wie is de Mol?’: ‘Het maakt niet uit wat je doet of zegt, de Molloten vinden evengoed bewijslast’

Het napraatprogramma Moltalk op NPO 3 trok aansluitend nog 953.000 kijkers. Tegelijk met Wie is de Mol? was op RTL 4 de special van The Masked Singer te zien, daar keken gemiddeld ruim 2,2 miljoen mensen naar. Dat waren er iets minder dan de 2,3 miljoen kijkers voor het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1. De finale van The Big Balance op SBS6 werd gemiddeld door 404.000 mensen gezien.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws