Nieuwe Jumbo Burgemeester Hobusstraat Nederweert eind februari open

Afbeelding: ANP

Jumbo Roel Heerschap opent op 23 februari de deuren van haar winkel op de huidige locatie van Jan Linders aan Burgemeester Hobusstraat 33 in Nederweert.

Deze Jumbo zal tijdelijk dit pand betrekken, tot aan de oplevering van een nieuwe winkel aan de overkant van de straat. De opening van deze nieuwbouw winkel staat gepland in het voorjaar van 2022.

Lees ook: Supermarktstrijd in Weert: de ene Heerschap switcht van Jumbo naar Albert Heijn, de andere juist van Jan Linders naar Jumbo

In de nieuwe Jumbo winkel kunnen klanten ook terecht voor een deel van het HEMA-assortiment. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar medewerkers. De wervingscampagne gaat nu van start.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten