Arriva wijzigt dienstregeling vanwege opengaan scholen

Afbeelding: Harry Heuts

Arriva Limburg rekent vanaf maandag 10 januari op meer reizigers en past daarom de dienstregeling aan. Die dag gaan de scholen weer open.

Dat betekent concreet dat enkele ‘scholierenlijnen’ eerder volgens het gebruikelijke schema gaan rijden. Voor overige buslijnen blijft tot en met vrijdag 14 januari de vakantiedienstregeling van kracht.

Scholierenlijnen

Lijn 643 (Vaals-Parkstad Stadion-Heerlen-Zuyd Hogeschool), die in de vakantie niet reed, gaat vanaf 10 januari weer rijden. Op het traject van lijn 657 (Mheer-Banholt-Gulpen), wordt tot en met 14 januari een kleine bus ingezet. Lijn 658 (sneldienst Gulpen-Nijswiller-Heerlen), die in de vakantie eveneens niet reed, rijdt vanaf 10 januari weer.

Lees ook: Heeft deze harde lockdown wel zin? Of was het vooral een keuze uit ‘politieke paniek’?

Treinen

De treinen rijden sowieso volgens normaal schema. Alleen de Maaslijn, in het noorden van de provincie, vormt een uitzondering. Op dit traject komen tot en met 21 januari alle ‘tussenlagen‘ tussen Venray en Nijmegen te vervallen.

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Beekdaelen

Gemeenteberichten