Ralph Meijs mede-eigenaar LBG Hotels: ‘Een langgekoesterde wens gaat in vervulling’

Rino Soeters en Ralph Meijs   Afbeelding: LBG Hotels

Ralph Meijs heeft een belang genomen in LBG Hotels. Als directeur business development maakt hij al enkele jaren deel uit van de directie van de Maastrichtse hotelketen.

LBG Hotels heeft hotels in Amsterdam, Eindhoven en vier in Maastricht. In Den Haag ontwikkelt de groep op dit moment twee nieuwe hotels. Het streven is om die eind dit jaar te openen.

Langgekoesterde wens

Meijs, ook bekend als medeorganisator van Magisch Maastricht, noemt het een langgekoesterde wens om als mede-eigenaar deel uit te maken van de familie van LBG Hotels. „LBG Hotels heeft de sterke ambitie uitgesproken om verder te groeien binnen Nederland. Sinds enkele jaren mag ik daar mijn steentje aan bijdragen, zoals aan de realisatie van het prachtige en prijswinnende Hotel Mariënhage dat eind 2019 is geopend in Eindhoven. Ik ben onder de indruk van LBG Hotels en haar medewerkers en wil samen met hen de onderneming verder uitbouwen.”

Klaar voor de toekomst

Algemeen directeur Rino Soeters noemt Meijs een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de hotelgroep. „De afgelopen vijftien jaar hebben wij samen met onze medewerkers een prachtige hotelgroep ontwikkeld. Daar ben ik ontzettend trots op. We gaan de komende jaren door met bouwen. Zowel kwantitatief als kwalitatief. Wij zijn ervan overtuigd dat we klaar zijn voor de toekomst met een sterk en complementair team aan medewerkers.”

Door WijLimburg Marc van de Ven

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee