Steph Feijen nieuwe voorzitter raad van toezicht Sevagram

Heerlen -

Steph Feijen volgt Ben van Dijk op als voorzitter van de raad van toezicht van de organisatie voor ouderenzorg Sevagram. Van Dijk heeft deze functie acht jaar ingevuld.

Redactie WijLimburg

Feijen vervult dezelfde functie bij het Vista College. Tevens was hij algemeen directeur en lid raad van bestuur van Vebego International BV in Voerendaal. De 62-jarige Feijen is woonachtig in Heerlen, heeft grote affiniteit met de (ouderen)zorg en kent de uitdagingen waar de sector en dus ook Sevagram voor staat.

Pim Steerneman, bestuursvoorzitter Sevagram: „We zijn Ben van Dijk zeer erkentelijk voor de professionele wijze waarop hij gedurende acht jaar invulling en inhoud heeft gegeven aan het voorzitterschap van de raad van toezicht en zo samen met ons en de andere leden van de raad van toezicht meegebouwd heeft aan de robuustheid van Sevagram.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws