Roosterse pakt bijna de volle buit dit weekend

 © Roel Heynen

Slechts één partij werd er verloren dit weekend door Roosterse BC. De ploeg won zondag in Wijchen tegen Smashing met grote cijfers: 1-7.

Roel Heynen

Na de 8-0 zege op zaterdag tegen het Groningse Amor werd dus slechts een punt verspeeld in de handhavingspoule. Het duo Kirstin Boonen en Xenia Koelmel verloor nipt het vrouwendubbelspel in Wijchen. Alle overige partijen werden gewonnen. In tegenstelling tot zaterdag werden alle duels nu in twee sets beslist.

Lees ook: Fysiotherapeut en kopvrouw Dorien Lups past goed op zichzelf

De grootste zege kwam op naam van Marijn Put. Hij versloeg in het enkelspel Yannic Smeets met 21-11 en 21-10. Met de vijftien punten dit weekend bewees Roosterse zich een goede dienst. Door de harde 8-0 nederlaag van Hoornse in Amersfoort is Roosterse zelfs gestegen naar de tweede plaats in de handhavingspoule met nog drie duels te gaan. De voorsprong op de degradatieplekken is inmiddels gegroeid naar een comfortabele tien punten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws