Wie worden de aantrekkelijkste werkgevers van Limburg? Stemmen kan vanaf nu

Afbeelding: ING Image

Welke organisatie wordt Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022? Het antwoord op die vraag wordt medio mei pas bekendgemaakt, maar stemmen op deelnemers kan vanaf nu.

De verkiezing is bedoeld om jongeren kennis te laten maken met mogelijke toekomstig werkgevers. De verkiezing zet deze organisaties in de schijnwerpers, is de gedachte. Vorig jaar gingen de hoofdprijzen naar zorgaanbieder Envida (categorie grootbedrijf) en Polygarde (categorie mkb).

Lees ook: Hoe kun je als uitzendkracht je transitievergoeding zeker stellen?

Aanmelden

Deelnemers worden ingedeeld per regio: Noord-Limburg, Midden-Limburg en Zuid-Limburg. Verder wordt onderscheid gemaakt tussen mkb en grootbedrijf. „Begin maart wordt per regio een eerste tussenstand bekendgemaakt en worden de regiowinnaars in het zonnetje gezet. Hierna gaan de stembussen weer open voor de tweede ronde en maakt iedereen nog kans op de felbegeerde titel”, aldus de woordvoerder.

Hoewel er al gestemd kan worden, kunnen organisaties zich nog steeds aanmelden.

Stemmen en inschrijven kan via deze website. De eerste stemronde sluit 28 februari.

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten