Help mee om Limburg groener te maken

Steek ook de handen uit de mouwen.  Afbeelding: Meer Bomen Nu

Vijftig boeren en burgers hebben in totaal 70.000 bomen en struiken besteld en willen ze planten voor klimaat en biodiversiteit. Hiervoor zijn velen handen nodig. Daarom houdt de campagne Meer Bomen Nu op 5 en 6 februari de Limburgse Bomen Boost.

In één weekend worden er zoveel mogelijk bomen verplant van kansarme naar kansrijke plekken. Bijvoorbeeld een berk die ongewenst is op de hei, is langs een boerenakker wel heel wenselijk. Terreinbeheerders, boswachters en landgoedeigenaren met een overschot aan zaailingen kunnen zich aanmelden, evenals wilgenknotters, bedrijven en vrijwilligers die samen de handen uit de mouwen willen steken.

Terreinbeheerders, boswachters, landgoedeigenaren en gemeentegroenbeheerders die een oogstlocatie weten, kunnen zich hier aanmelden. Vrijwilligers die een dagje de handen uit de mouwen willen steken, een aanhangwagen hebben of willen chaufferen, kunnen hier een vrijwilligersprofiel aanmaken. Overige ideeën zijn welkom via info@meerbomen.nu.

 Meer informatie staat op Meer Bomen Nu.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten