RTL past programmering aan na misstanden ‘The Voice’: extra reeks ‘Expeditie Robinson’

 © RTL

RTL gaat het voor Videoland bedoelde seizoen van Expeditie Robinson uitzenden op RTL 4. Aanleiding voor het nieuwe schema is het schrappen van uitzendingen van The Voice of Holland wegens berichten over seksueel wangedrag.

Redactie

Het speciale seizoen van het overlevingsprogramma is vanaf donderdag 10 maart bij RTL 4 te zien en wordt gepresenteerd door Art Rooijkakkers en Geraldine Kemper, meldt RTL donderdag. Aansluitend volgt een nieuw seizoen van Eilandpraat, dat wordt gepresenteerd door Luuk Ikink.

RTL meldde eerder al dat aanstaande vrijdag in plaats van The Voice of Holland een nieuw seizoen van I Can See Your Voice van start gaat.

Lees ook: Wie is Tim Hofman? De man achter BOOS werd ooit overhoop gereden en weigerde vroeger zijn juf met u aan te spreken

RTL besloot de huidige reeks van The Voice of Holland te schrappen en maakte bekend dat ook The Voice Kids en The Voice Senior voorlopig niet worden uitgezonden. Na de tien afleveringen van The Voice of Holland zou nog een serie liveshows volgen en direct daarna stond een nieuw seizoen van The Voice Kids op de planning.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws