Keyport steunt ondernemers met subsidie om ambities waar te maken

Afbeelding: Keyport

Keyport, de overkoepelende organisatie voor ondernemers uit de regio Midden-Limburg en Cranendonck, biedt bedrijven de mogelijkheid om met subsidie deel te nemen aan het programma Business Roadmaps.

Dit is een project waarbij ondernemers de kans krijgen om zowel zakelijke als persoonlijke doelen te realiseren. „Veel ondernemers vergeten na verloop van tijd vanuit welke droom zij hun bedrijf ooit zijn gestart, of deze is gaandeweg veranderd”, zo licht Business Roadmapscoach Jean-Paul Urlings toe. ,,Met Business Roadmaps brengen we die ambitie weer in beeld. En daar komen geen lijvige plannen aan te pas: het plan wordt onder begeleiding van een ervaren coach uitgewerkt in maximaal vijf overzichtelijke pagina’s. Daarbij krijgen deelnemers online ondersteuning; feedback van de coach zelf om te beginnen, maar zij krijgen ook toegang tot de online academy waar zij met coaches en collega-ondernemers kunnen sparren en ervaringen kunnen uitwisselen.”

Redenen voor deelname

Urlings noemt verschillende motieven om aan dit programma deel te nemen. Een ondernemer wil bijvoorbeeld de stagnerende bedrijfsgroei een boost geven, uitdagingen op de arbeidsmarkt aanpakken, de maatschappelijke impact vergroten of het verdienmodel gaande houden terwijl de transitie naar een circulaire bedrijfsvoering wordt gemaakt. Keyport biedt ondernemers de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan het programma Business Roadmaps. In plaats van 2.500 euro betalen ondernemers 1.000 euro.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee