Inwoners Noord- en Midden-Limburg kunnen webinar resultaten evaluatie hoogwater bijwonen

Afbeelding: Archief De Limburger

Veiligheidsregio Limburg-Noord presenteert woensdag 26 januari de resultaten van de evaluatie hoogwater. Deze presentatie is online via een webinar te bekijken.

Tijdens deze livestream wordt teruggeblikt op het hoogwater van juli vorig jaar en worden de leerpunten uit de evaluatie besproken. Het webinar is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over het verloop van de hoogwatercrisis in regio Noord- en Midden-Limburg, de inzet van de crisisorganisatie en de leerpunten die uit het extern onderzoek van het COT komen.

Lees ook: Hoe Limburg het ‘afvoerputje’ werd van aantal hoogwatercrises samen in Maas, Geul. Gulp en Roer

Het webinar vindt plaats van 09.30 uur tot 10.30 uur en is te volgen via laptop, smartphone of pc. Het is ook mogelijk om vragen te stellen via de chat. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het webinar. Zij ontvangen per e-mail een link waarmee ze op woensdag 26 januari 2022 kunnen inloggen.

Mensen de niet in de gelegenheid zijn om live mee te kijken kunnen het webinar op een later moment terugkijken via de website van Veiligheidsregio Limburg-Noord waar ook het volledig rapport en een kortere publieksversie van de leerevaluatie te vinden zijn.

Lees ook: Commentaar: Zorgelijk dat vier instanties niet in staat zijn de hoogwaterramp te evalueren

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten