Achtervolging eindigt in crash bij de Geusselt in Maastricht

De twee auto’s.  Afbeelding: Track 88

Na een achtervolging die tot een crash leidde, hebben medewerkers van de Koninklijke Marechaussee zaterdagmiddag een verdachte aangehouden bij de kruising ter hoogte van de Geusselt in Maastricht.

Tijdens een controle aan de grens met België viel het oog van de Koninklijke Marechaussee op een Lexus. Toen de bestuurder van dat voertuig een stopteken kreeg, ging hij ervandoor. Daarop werd de achtervolging ingezet en ter hoogte van de Geusselt crashte het voertuig. Daarbij werd een andere auto geraakt en ook een lantaarnpaal.

Veel schade

De bestuurder is aangehouden en meegenomen voor verhoor. De inzittende van de andere auto is voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Het incident zorgde voor veel schade. De weg is voorlopig afgezet vanwege het politieonderzoek en het bergen van de voertuigen.

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Maastricht

Gemeenteberichten